Pep Legal is een in franchise- en contractenrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij maken graag kennis met gemotiveerde advocaten, die enthousiast zijn over dat waar wij voor staan: duidelijk proactief juridisch rendement.

Wil jij je bij ons aansluiten en onze dynamische klanten ondersteunen? Check de sollicitatieprofielen hieronder. 

Huidige solliciatieprofielen

Sollicitatieprofiel: Advocaat-Medewerker

medior / senior associate

civiel proces-, contracten- en franchiserecht
(Nederlands en internationaal recht)

›   naar sollicitatieprofiel

Sollicitatieprofiel: Advocaat-Stagiair(e)

junior associate

civiel proces-, contracten- en franchiserecht
(Nederlands recht)

›   naar sollicitatieprofiel

Advocatenkantoor Pep Legal vestigde zich in oprichtingsjaar 2018 in het Groot Handelsgebouw Rotterdam. Naast het Centraal Station Rotterdam. Foto gemaakt door Paco van Leeuwen Photography.

Het verhaal van Pep Legal

In maart 2018 werd vanuit het Groot Handelsgebouw in Rotterdam het advocatenkantoor Pep Legal gestart. Al vanaf het begin staat ons advocatenkantoor ondernemers en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sindsdien zijn er vele connecties gelegd met ondernemers en bedrijven door heel Nederland en met ondernemers in het buitenland.

Inmiddels, in 2020, zijn er door het hele land ambassadeurs die als klant of netwerkpartner ons aanbevelen als de duidelijke, proactieve juridisch partner voor franchisegevers, franchisenemers en ondernemers/bedrijven in samenwerkingsverbanden.

Franchise- en contractenrecht specialist

We hebben een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht.

We onderscheiden ons in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van onze activiteiten.

Als advocaat bij Pep Legal is bijzondere affiniteit met civiel procesrecht, contractenrecht en interesse in franchise belangrijk. Net zoals bijzondere aandacht voor de specifieke belangen van iedere klant.

De toegevoegde waarde van Pep Legal

We stellen ons ten doel ondernemers en bedrijven juridisch te ondersteunen, zodat zij (meer) autonoom kunnen ondernemen en samenwerken; de continuïteit en het rendement van hun bedrijf nog beter kunnen waarborgen; en zij hun bedrijf nog efficiënter kunnen ontwikkelen. 

Wij investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten en schenken bijzondere aandacht aan wat belangrijk is voor het bedrijf van de klant. 

Zo willen wij van toegevoegde waarde zijn voor ondernemers en bedrijven, en hen als klant blij maken.

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij ons hoog in het vaandel.

Als advocaten blijven wij ons op juridisch gebied ontwikkelen om onze kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Het succesvol behalen van de hoogwaardige Grotius opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren en overige permanente educatie is voor jou iets waar je naar uitkijkt.

Voor medewerkers organiseren we ook trainingen op gebieden als marketing en sales, om jezelf verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Nieuwsgierig?

Voor sollicitanten is er een beknopt programma om je nog beter kennis te laten maken met ons kleinschalige specialistische kantoor.

Bij vragen mag je contact opnemen met oprichter Jorg van de Peppel:
jorg@pepfranchiselawyer.nl / 085 -8007070.

Het profiel voor open sollicitaties voor advocaten vind je bovenaan deze pagina.

Connect met ons

Aansluiten bij het team van Pep Legal?

Stuur ons een e-mail of bel ons.

Aansluiten?

›   vertel het ons

Bel ons

›   085 – 800 70 70