Pep FranchiseLawyer is een in franchise- en contractenrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Wij maken graag kennis met gemotiveerde advocaten, die enthousiast zijn over dat waar wij voor staan: duidelijk proactief juridisch rendement.

Wil jij onderdeel worden van ons team en onze dynamische klanten ondersteunen? Check de sollicitatieprofielen hieronder. 

Huidige sollicitatieprofielen

Sollicitatieprofiel: Advocaat-Medewerker

medior / senior associate

civiel proces-, contracten- en franchiserecht
(Nederlands en internationaal recht)

›   naar sollicitatieprofiel

Sollicitatieprofiel: Advocaat-Stagiair(e)

junior associate

civiel proces-, contracten- en franchiserecht
(Nederlands recht)

›   naar sollicitatieprofiel

Advocatenkantoor Pep Legal vestigde zich in oprichtingsjaar 2018 in het Groot Handelsgebouw Rotterdam. Naast het Centraal Station Rotterdam. Foto gemaakt door Paco van Leeuwen Photography.

Het verhaal van Pep FranchiseLawyer

In maart 2018 werd vanuit het Groot Handelsgebouw in Rotterdam het advocatenkantoor als PepLegal gestart. Al vanaf het begin staat ons advocatenkantoor ondernemers en bedrijven bij op juridisch gebied met betrekking tot franchise en andere zakelijke samenwerkingen.

Sindsdien zijn er vele connecties gelegd met ondernemers en bedrijven door heel Nederland en met ondernemers in het buitenland.

Inmiddels, in 2021, zijn er door het hele land ambassadeurs die als klant of netwerkpartner ons aanbevelen als de duidelijke, proactieve juridisch partner voor franchisegevers, franchisenemers en ondernemers/bedrijven in samenwerkingsverbanden.

Franchise- en contractenrecht specialist

We hebben een sterke focus op de rechtsgebieden franchise- en contractenrecht.

We onderscheiden ons in de markt als de juridisch specialist voor franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Dit is de basis van onze activiteiten.

Als advocaat bij Pep FranchiseLawyer is bijzondere affiniteit met civiel procesrecht, contractenrecht en interesse in franchise belangrijk. Net zoals bijzondere aandacht voor de specifieke belangen van iedere klant.

De toegevoegde waarde van Pep FranchiseLawyer

We stellen ons ten doel ondernemers en bedrijven juridisch te ondersteunen, zodat zij (meer) autonoom kunnen ondernemen en samenwerken; de continuïteit en het rendement van hun bedrijf nog beter kunnen waarborgen; en zij hun bedrijf nog efficiënter kunnen ontwikkelen.

Wij investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten en schenken bijzondere aandacht aan wat belangrijk is voor het bedrijf van de klant.

Zo willen wij van toegevoegde waarde zijn voor ondernemers en bedrijven, en hen als klant blij maken.

Ontwikkelen en opnieuw uitvinden

Jezelf ontwikkelen en jezelf opnieuw uitvinden staat bij ons hoog in het vaandel. Als advocaten blijven wij ons op juridisch gebied ontwikkelen om onze kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. 

Voor medewerkers organiseren we ook commerciële trainingen om jezelf verder te ontwikkelen en de belangen van (het bedrijf van) de klant nog beter te doorgronden.

Nieuwsgierig?

Voor sollicitanten is er een beknopt programma om je nog beter kennis te laten maken met ons kleinschalige specialistische kantoor.

Bij vragen mag je contact opnemen met oprichter Jorg van de Peppel: jorg@peplegal.nl / 085-8007070.

De profielen voor open sollicitaties voor advocaten vind je bovenaan deze pagina.

Connect met ons

Word jij ons nieuwe teamlid?

Stuur ons een e-mail of bel ons.

Teamlid worden?

›   vertel het ons

Bel ons

›   085 – 800 70 70