In een franchiseraad vindt overleg plaats tussen de vertegenwoordigers van de franchisenemers en de vertegenwoordigers van de franchisegever.

Als lid van de franchiseraad heb je te maken met uiteenlopende belangen. De belangen van de individuele franchisenemers, van het collectief van franchisenemers en van de franchisegever.

Onze franchiseadvocaat biedt je graag duidelijkheid en proactieve juridische ondersteuning. Je bedrijf, je belangen en je plannen staan daarbij voorop.

Onderaan deze pagina vind je de laatste artikelen met praktische informatie en ervaringen specifiek over en gerelateerd aan de franchiseraad.

Wat kunnen we voor je doen?

›   Vertel het ons

Franchiseraad ondersteuning in 3 eenvoudige stappen

1   Vertel ons wat we voor je kunnen doen

> start direct

2   Opdracht & strategie

3   Bijstand door jouw persoonlijke specialist

Franchiseraad advocaat: vertrouwensrelatie

Graag investeren we in een vertrouwensrelatie met de leden van een franchiseraad. Hierdoor weet je dat je juridische vragen op ieder gewenst moment adequaat worden behandeld.

Wil je meer lezen over de franchiseraad? Hier kun je doorklikken naar een artikel met uitleg en tips van onze franchiserecht specialist: Wat & Hoe Franchiseraad.

Juridisch partner van franchiseraden

Met het opbouwen van een vertrouwensrelatie met leden van een franchiseraad en bestuursleden van een franchisenemersvereniging heeft Pep FranchiseLawyer goede ervaringen. Nadat Pep FranchiseLawyer hen heeft begeleid bij onderhandelingen met de franchisegever, consulteren zij Pep Legal met regelmaat over nieuwe juridische vragen.

Voor hen is Pep FranchiseLawyer de juridisch partner van de franchiseraad. Graag maakt Pep FranchiseLawyer ook met jou kennis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je belangen als franchiseraadslid

Onze franchiserecht specialist gaat graag met je in gesprek en stelt je vragen over de franchiseondernemingen, de belangen en de overlegstructuur. Op basis van wat je ons vertelt, brengen we je belangen en je rechtspositie in beeld. Dit doen we door onze specialistische kennis van het franchiserecht en contractenrecht, onze inventiviteit en ervaring toe te passen op je situatie.

 

Franchise vraag en oplossing

Onze franchiserecht specialist maakt voor je inzichtelijk wat je juridische vragen zijn. We bespreken met je hoe we – desgewenst – je vragen kunnen oplossen en kansen kunnen benutten. Naar aanleiding van je antwoorden op onze vragen passen we onze dienstverlening aan op je specifieke situatie.

Waar onze advocaat leden van franchiseraden mee helpt

Onze franchiseraad advocaat helpt leden van franchiseraden frequent met advies en begeleiding bij:

  • het onderhandelen op franchiseraad-niveau
  • het voeren van een franchiseraadvergadering
  • het beoordelen van het franchiseraadreglement
  • het doorvoeren van veranderingen binnen de franchiseformule
  • het oplossen van vraagstukken tijdens de franchiserelatie
  • het contractbeheer
  • het voorkomen en voeren van gerechtelijke procedures

De laatste artikelen:


specialist in franchiserecht en contractenrecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning

Connect met ons

Jorg van de Peppel – franchiseadvocaat

Wat kunnen we voor je doen?

Vertel het ons, stel ons je vraag of bel ons.

Wat kunnen we voor je doen?

›   Vertel het ons

Bel ons

›   085 – 800 70 70