Waarom bekende franchisemerken en nieuwe franchiseformules dit kleinschalige, gespecialiseerde advocatenkantoor raadplegen.

Duidelijk proactief juridisch rendement

Advocatenkantoor Pep FranchiseLawyer heeft de ambitie je telkens weer te helpen met duidelijke en proactieve juridische ondersteuning.

Met als missie:

Jou een professionele juridisch franchise basis geven voor jouw zakelijke plannen en de uitvoering ervan. Jouw rechtspositie en juridische vragen verduidelijken. Samen met jou proactief nadenken over juridisch verantwoorde oplossingen en kansen. Daar waar mogelijk en gewenst, samen jouw juridische vragen oplossen en kansen benutten. En investeren in een vertrouwensrelatie met trouwe klanten.

Waarom deze missie?

Wij zijn gedreven om de franchisewereld te dienen, door ons eigen steentje bij te dragen.

Pep FranchiseLawyer zet zich ervoor in dat je (meer) autonoom kunt ondernemen en samenwerken. Dat je de continuïteit en het rendement van jouw bedrijf of organisatie nog beter kunt waarborgen. En dat je jouw bedrijf of organisatie nog efficiënter kunt ontwikkelen.

Zo wil Pep FranchiseLawyer van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf en jou als klant blij maken. Hierdoor kun je, via duidelijk proactief juridisch rendement, verder bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Specialist in franchiserecht

Advocatenkantoor Pep FranchiseLawyer richt zich volledig op franchise en is zeer gespecialiseerd in franchiserecht en het daarmee samenhangende contractenrecht

Deze specialisatie heeft de advocaat van Pep FranchiseLawyer zich eigen gemaakt door jarenlang als advocaat en juridisch partner klanten op dit gebied juridisch te ondersteunen. En door extra te studeren en specialisatieopleidingen te volgen.

Pep FranchiseLawyer houdt zich bezig met franchiseconcepten, franchiserelaties en andere zakelijke samenwerkingsrelaties. Door de focus op franchise is de franchiseadvocaat van Pep FranchiseLawyer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied.

 Solide juridisch fundament

Ga je franchise- en samenwerkingsuitdagingen aan
met Pep FranchiseLawyer als je juridische partner.

Voor een solide juridisch fundament om autonoom te ondernemen,
je bedrijf te continueren en je bedrijf verder te ontwikkelen.

Kortom, om je bedrijf nog succesvoller te maken.

 

Praten met een specialist van Pep FranchiseLawyer?

›   Plan een afspraak

Workshops en colleges

Over franchiserecht geeft Pep FranchiseLawyer presentaties, workshops en juridische colleges. Onder meer aan relaties en aan studenten van de universiteit.

Juridisch partner voor ondernemers en organisaties

Als juridisch partner helpt Pep FranchiseLawyer bedrijven, ondernemers, organisaties, franchisegeversfranchisenemersfranchiseraden, franchisenemersverenigingen en partners in samenwerkingsverbanden.

In het bijzonder helpt Pep FranchiseLawyer ondernemers en organisaties die werken met franchise-, dealer-, licentie- en andere samenwerkingsvormen.

De branches van de klanten van Pep FranchiseLawyer variëren: zakelijke dienstverlening-, medische dienstverlening (zorg)-, food-, retail-, productverkoop-, woon-, mode-, reis- en vrije tijd-branche.

Klanten over Pep FranchiseLawyer

Benieuwd wat klanten vertellen over Pep FranchiseLawyer?

Lees het hier via de link: 

  Klantenbeoordeling  9.5/10

 

 

Bijdrage geven aan positieve energie

Waaraan geeft Pep FranchiseLawyer extra aandacht?

Door middel van sponsoring ondersteunt Pep FranchiseLawyer gemotiveerde en geïnspireerde mensen die vol energie bijzondere (sportieve) activiteiten organiseren of ondernemen. Zo geeft Pep FranchiseLawyer een extra bijdrage aan positieve energie.

Pep FranchiseLawyer is sponsor van Erasmus Extreme Sports Association (‘Erasmus Extreme‘).
Ontdek meer in dit artikel over dit sponsortraject en deze video van een bezoek aan Erasmus Extreme.

Pep FranchiseLawyer, solide basis om te ondernemen

Als dynamische ondernemer ben je vol energie, zit je vol met plannen en wil je vol gas gaan.

Om succesvol je plannen uit te voeren helpt Pep FranchiseLawyer je een juridisch verantwoorde basis te creëren en geeft Pep FranchiseLawyer je proactieve ondersteuning en duidelijk advies.  Kortom, een solide juridische basis om te ondernemen. Ervaar het zelf.

Het logo staat voor inspiratie, energie en actie van dynamische ondernemers.

Carrière bij Pep FranchiseLawyer

Voor juristen die graag bij Pep FranchiseLawyer willen werken is er een speciale carrière pagina:

Carrièrepagina

Ben jij een gedreven jurist/advocaat, met passie voor civiel procesrecht en contractenrecht?

  bekijk de mogelijkheden


specialist in 
franchiserecht en contractenrecht

duidelijk advies

proactieve juridische ondersteuning